Ved cand.mag. Nina Bauer
Astronauters måltider har lige fra begyndelse været en udfordring for alle involverede, for smager maden som den skal i rummet? Kan man overhovedet spise et måltid i vægtløs tilstand? Og hvordan undgår man krummer? Under rumkapløbet i 1960’erne eksperimenterede både NASA og det sovjetiske rumprogram med dehydreret og frysetørret mad. Senere blev kulinariske specialiteter fra hele verden en del af den diplomatiske indsats på Den Internationale Rumstation. Historien om mad i rummet er fyldt med tuber, spiselige skabslåger, indsmuglede livretter og tabascosovs.
Holdinfo
Hold: 8800
Startdato: tirsdag d. 6. februar 2024
Slutdato: tirsdag d. 6. februar 2024
Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15
Varighed: 1 tirsdag
Alle undervisningsgange
tirsdag d. 6. februar 2024 Kl. 19:30 - 21:15
Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund Lokale: Salen