Mere sikkerhed ved nethandel - se hvad det betyder for dig


Folkeuniversitetet i Københavns webshop har fået en sikkerhedsløsning, der gør nethandel mere sikkert for kunderne. Helt kort fortalt skal alle onlinebetalinger over 450 kr. fremover godkendes af kunden via en SMS-kode eller NemID.


Hvad betyder det for dig?

Selve tilmeldingen til et kursus foregår helt som normalt på vores hjemmeside. Hvis du køber for over 450 kr., vil du efter du har indtastet dine betalingskortoplysninger modtage en engangskode på SMS. I SMS´en står der, udover engangskoden, hvilken forretning du er ved at handle hos og hvilket beløb du skal godkende. Du indtaster engangskoden i betalingsvinduet på hjemmesiden for at afslutte dit køb.

Hvis der ikke er tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort, vil du første gang du handler i en netbutik blive bedt om at tilknytte et mobilnummer via dit NemID. Du kan også tilknytte et mobilnummer hos NETS. Vi kan ikke hjælpe dig med at tilknytte et mobilnummer til dit betalingskort. 

Hvis du ikke har en mobiltelefon, eller befinder dig et sted uden mobildækning, kan du i stedet anvende NemID til godkendelse. Det foregår i det samme vindue, hvor du skal indtaste din SMS kode. Tryk på knappen "NemID" og du bliver forbundet til NemID. Her udfylder du dine NemID-oplysninger som normalt, og når dette er afsluttet, vil din handel fortsætte på sædvanlig vis. 

Bemærk at vi ikke kan hjælpe dig med tilmelding over telefonen, hvis du ikke har tilknyttet et mobilnummer til dit betalingskort eller slet ikke har en mobiltelefon. 

 
 
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies