Kurv
0

Bliv klar til online-undervisning!


Nu kan du også gå til undervisning på Folkeuniversitetet foran din computer derhjemme. Vi tilbyder som noget nyt en række online-hold, der foregår enkelt og sikkert via programmet Zoom. Du får tilsendt et link inden kursusstart og med få klik er du klar til at blive klogere på Putins Rusland, syditaliensk litteratur eller noget helt tredje. 

Folkeuniversitetet kan benytte Københavns Universitets Zoom-licens, hvilket giver mange sikkerhedsmæssige fordele. KU har en licens til Zoom igennem DeiC (Danish e-Infrastructure Cooperation​) og er derfor beskyttet af den aftale, DeiC har med Zoom. Aftalen giver databeskyttelse efter europæiske standarder. Det er enkelt og sikkert, så tøv ikke med at tilmelde dig! 

Online-undervisningen bliver optaget, så hvis du ikke har mulighed for at deltage live, kan du se det efterfølgende via det video-link vi sender ud til alle deltagerne efter hver undervisningsgang. 


Her kan du få vejledning til at koble dig på Zoom: 

- Windows-computer

- iPad/iPhone

- Android-enheder (vedledning kommer senere) 

- Mac-computere (vejledning kommer senere)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.