Fortrydelse af tilmelding og forbehold for ændringer


Fortrydelse af tilmelding:
 

Ifølge Forbrugeraftaleloven er der fortrydelsesret, og du kan derfor afmelde dig og få din betaling refunderet indenfor en frist på 14 dage efter tilmeldingen.

Ved køb i webshop tilbageføres kursusgebyret til det ved købet anvendte betalingskort.

Afmelding eller overflytning til et andet hold kan ske helt frem til 14 dage før kursusstart. Afmelding foregår ved at sende en mail til os på info@fu.ku.dk. Når der er kortere tid end 14 dage til kursusstart, kan holdflytning eller afmelding ikke ske uanset årsag (det gælder også ved sygdom).

Tilmelding til studieture og ekskursioner er altid bindende og kan ikke afmeldes.

Efter kursusstart tilbagebetales kursusgebyret ikke.


Forbehold for ændringer:

Vi forbeholder os retten til ændringer af underviser, undervisningssted samt lokale. Eventuelle ændringer udløser derfor ikke refundering af betaling. Hvis en lærer aflyser, forsøger vi at finde en vikar eller giver en erstatningstime i forlængelse af forløbet. Vi refunderer ikke betalingen, hverken helt eller delvist.

Er det ikke muligt at tilbyde erstatningsundervisning for udgåede lektioner, kan lektioner helt bortfalde. I så fald vil deltagerne modtage godtgørelse for bortfaldne lektioner ud over én dobbelttime. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet på 35 32 87 10.

Hvis der ikke er nok tilmeldinger til et hold 10 dage inden kursusstart, nedlægges holdet, og kursusafgiften refunderes.

 

 
 
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies