OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Film, musik og teater

FREDERIKSSUND - Historien om Gospel

Ved konservatorieuddannet organist Peter Axel Steinvig

Historien begynder (året 1619) med, at afrikanere bliver fanget og sejlet til Amerika for at blive slaver. Efter næsten 250 år blev slaveriet ophævet (1865). Alt blev dog ikke bedre. De - som nu kaldes afro-amerikanere - har altid ligget i den laveste sociale gruppe.

Afro-amerikanerne har til gengæld altid haft musik med sig og har skabt både blues, gospel og jazz, som en  del af den populære musik, vi lytter til i dag. Denne aften handler det om Gospel, hvor det kommer fra, og hvad det er blevet til. En Negro Spiritual er en ’traditionel’ sang, som er opstået under slavetiden, og den frie mands sang blev til Gospel.

Gospelkoret ’Saints  & Sinners’ vil synge nogle Negro Spirituals og Gospel, både nogle af de tidlige sange og de nye. Også et par sange, som alle kan synge med på.

Kursusinfo

Hold: 8830

Startdato: mandag d. 19. april 2021

Slutdato: mandag d. 19. april 2021

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 19. april 2021 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund


Lukket for tilmelding

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.