Kurv
0
Film, musik og teater

Søndagsfilm: Lys i mørket

Ved cand.phil. Annette Wernblad

Søg ly fra den kolde januar på denne søndag, når vi behandler to meget forskellige film, hvori hovedpersonen søger efter mening i en omverden og en tilværelse, som virker kold, skræmmende og gudsforladt.

Ingmar Bergmans Lys i mørket (1963) handler om en kold og forpint præst (Gunnar Björnstrand) i en lille by. Han bliver bedt om at hjælpe et sognebarn, som er lammet af frygt over nyhederne om Kinas snarlige besiddelse af atomvåben, men han er ikke i stand til at sætte sig ud over sin egen selvoptagede tvivl.

Jon Iversens Avismanden (1952) handler om en troende avissælger (Ib Schønberg), som i sin lille kiosk på Vesterbros Torv bogstaveligt talt sidder omgivet af oprivende nyheder dag ud og dag ind. Alligevel forsøger han med sin enkle livsvisdom at trøste og holde af sine lidende kunder fra alle sociale klasser.

Søndagsfilm: Lys i mørket
Fra filmen Avismanden. Palladium / Det Danske Filminstitut

Holdinfo

Hold: 1605

Startdato: søndag d. 14. januar 2024

Slutdato: søndag d. 14. januar 2024

Tidspunkt: Kl. 12:15 - 16:00

Varighed: søndag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
søndag d. 14. januar 2024 Kl. 12:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Pris: Kr. 260,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6
Annette Wernblad  

Læs mere om
Annette Wernblad

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.