1067 > Sundhed

SUNDHED - Fremtidens fødevarer

Ved lektor, ph.d. Mickey Gjerris, Københavns Universitet, insektfarmer, ph.d. Jakob Rukov og professor og dr. scient., ph.d. Michael Palmgren, Københavns Universitet

Var det noget med nogle melorme til morgenmad? I en verden med klimaforandringer og et stigende befolkningstal står vi over for en udfordring, når det kommer til fødevareproduktion. Flere munde at mætte kræver større områder til dyrkning, som belaster miljøet. I denne forelæsningsrække vil vi koncentrere os om fremtidens mad og behovet for nytænkning. 

Hør tre eksperter fortælle om fødevarer, etik, GMO, insekter og plantebaserede fødevarer. 

  1. Mad version 3.0: Etik, genteknologi og fødevarer (MG)
  2. Hvorfor skal vi spise insekter? (inkl. smagsprøver) (JR)
  3. Back-to-nature mad i fremtiden (MP)
     

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse   

IDA Logo Lille


Se også:
Hold 1070 Tarmbakterier
Hold 1017 Forbedringer af mennesket - hvor går grænsen?


 




 







Lukket for tilmelding
Tidspunkt3 TORSDAGE
Kl. 18:15 20:00
(7/3/2019-21/3/2019)
UndervisningsstedSøndre Campus - Karen Blixens Plads 8, 2300 Kbh S Islands Brygge St. (Metro)- 15A.2.13 (bygning 15, 2. sal)Pris:Kr. 380,-
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies