OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Antikken

HILLERØD - Pompeji og Herculaneum

Ved lektor, mag.art. Birte Poulsen

Da Vesuv i 79 e.v.t. gik i udbrud og forseglede byerne Pompeji og Herculaneum, blev der også bevaret et øjebliksbillede af hverdagslivet i to mindre, romerske byer. Byerne fortsætter med at fascinere som spejl af det romerske samfund og giver os indblik i såvel den enkelte borgers som det offentlige, religiøse og politiske liv. Der gøres stadig nye fund, som for eksempel endnu et thermopolium (bar/restaurant) med enestående vægmaler. Hertil kommer de naturvidenskabelige analyser af organisk materiale, som antyder, at Vesuvs udbrud skal flyttes fra august til oktober, samt ikke mindst analyser af valgindskrifter og graffiti, der vidner om hverdagens små og store problemer for byernes indbyggere.

HILLERØD - Pompeji og Herculaneum

Kursusinfo

Hold: 8840

Startdato: mandag d. 28. februar 2022

Slutdato: mandag d. 28. februar 2022

Tidspunkt: Kl. 12:30 - 14:15

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 28. februar 2022 Kl. 12:30 - 14:15

Sted: Slotsbio, Frederiksværksgade 11C, 3400 Hillerød Lokale: Biografsalen

Pris: Kr. 100,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.