OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Historie

FREDERIKSSUND - Erdogans Tyrkiet

Ved journalist og forfatter Deniz Serinci

Tyrkiet er et land, der jævnligt dukker op i de danske medier, særligt i henhold til den stigende autoritære diskurs under Erdogan, som betragtes med bekymrende øjne i forskellige europæiske lande.


For at få et bedre indblik i dette og meget mere har vi inviteret Deniz Serinci til at gøre os klogere på tyrkiske forhold, herunder bl.a. den politiske udvikling under præsident Erdogan samt etniske minoriteters udfordringer i disse tider.

Udover sit arbejde som journalist, er Deniz ekspert i Tyrkiet og har besøgt landet utallige gange over en periode af 30 år. Deniz bidrager jævnligt til dansk tv, radio og aviser med analyser af tyrkiske forhold og ekspertviden som blandt andet kommer fra flere reportageture til bl.a. Irak og Syrien.

Kursusinfo

Hold: 8825

Startdato: torsdag d. 11. marts 2021

Slutdato: torsdag d. 11. marts 2021

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 11. marts 2021 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.