OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Historie

FREDERIKSSUND - Rudolf Steiners værk og kulturelle betydning

Ved dr. med. Ove Frankel

Foredraget vil belyse lidt af Steiners omfattende værk (foredrag, bøger, bygningsværker, malerier, skulpturer og dramaer)især den del, der drejer sig om kunst og pædagogik.
Det vil blive belyst ud fra det værk mange opfatter som Steiners hovedværk, Frihedens Filosof, som begrunder, at mennesket er et frit væsen og beskriver frihedens virkelighed.
Rudolf Steiner var ikke selv maler, men tiltrak mange malere, som han både inspirerede og lærte af. Den mest betydningsfulde af disse var den danske maler Arild Rosenkrantz. I foredraget vil nogle af Rosenkrantz´ værker blive sammenholdt med Rudolf Steiners egne.
Steinerpædagogikken bygger direkte på frihedens filosofi. Anden del af foredraget vil belyse, hvordan Steinerpædagogikken er indrettet for at virke som opdragelse til frihed.

FREDERIKSSUND - Rudolf Steiners værk og kulturelle betydning

Kursusinfo

Hold: 8826

Startdato: tirsdag d. 22. marts 2022

Slutdato: tirsdag d. 22. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 22. marts 2022 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund Lokale: Salen

Pris: Kr. 100,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.