OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Historie

HILLERØD - Grevinde Danner og Hillerød - tryghed, storpolitik og katastrofe

Ved journalist og forfatter Tim Panduro

Frederiksborg Slot blev hurtigt et tilflugtssted for Frederik VII og hans kæreste Grevinde Danner, der var forhadt i borgerskabet i København. Slottet i Hillerød blev parrets kærlighedsrede. Men også det sted, hvorfra grevinden kunne blande sig i politik. Hun sikrede, at Hillerød fik sin første og hidtil eneste statsminister - og at Danmark dermed fik sin første statsminister. Grevindens politiske indblanding bragte landet på kanten af oprør - og borgerskabets had blev indirekte årsag til katastrofebranden på Frederiksborg. Hør fortællingen om storpolitik, kærlighed, bekymringer og politiske drillerier i en urolig tid, når Tim Panduro fortæller om grevinde Danner og hendes liv i Hillerød.

Kursusinfo

Hold: 8844

Startdato: onsdag d. 28. april 2021

Slutdato: onsdag d. 28. april 2021

Tidspunkt: Kl. 17:00 - 18:45

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 28. april 2021 Kl. 17:00 - 18:45

Sted: Frederiksborg Byskole, Carlsbergvej 13, 3400 Hillerød Lokale: Biblioteket

Pris: Kr. 100,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.