OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Historie

HILLERØD - Skæbner fra besættelsestiden

Ved journalist Tim Panduro

 

OBS - Ny dato


Hillerød Kirkegård rummer grave for både helte, skurke, samarbejdspolitikere, modstandsfolk og folk, der blot kom i klemme i besættelsestidens store og små begivenheder.
På denne vandring møder vi blandt andet naziterrorens uskyldige ofre, tjeneren, der blev deporteret som asocial, officeren, der kunne være blevet forsvarsminister i en nazistisk regering, modstandsmanden, der var med til at udvælge folk til likvidering, drengen, hvis trang til at drille tyskerne kostede ham livet og borgmesteren, der kom i klemme i samarbejdspolitikken. Tim Panduro er en populær og erfaren rundviser på Hillerøds kirkegårde, hvor han blandt andet trækker på sin erfaring som journalist i byen og som forfatter til bogen Fortællinger fra graven.

foto: Maya Schuster

HILLERØD - Skæbner fra besættelsestiden

Kursusinfo

Hold: 8842

Startdato: torsdag d. 10. juni 2021

Slutdato: torsdag d. 10. juni 2021

Tidspunkt: Kl. 15:00 - 16:45

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 10. juni 2021 Kl. 15:00 - 16:45

Sted: Byvandring, mødested: Vibekevej ved opkørsel til kirkegården

Pris: Kr. 100,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.