OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Kulturhistorie

FREDERIKSSUND - De levede af fjorden

Ved cand.mag. Stefanie Høy Brink

Fjordens skiftende beskaffenhed har til alle tider været et livsvilkår for livet langs fjorden. Vandstanden stiger. Den har gået fra ferskvand til saltvand. Vandstanden falder. Vandet fryser til is. Fjorden har skiftet karakter og været både en forbindelse og forbandelse. Men den er blevet forceret og indtaget og dens kulturhistorie fortæller både om dens position som spisekammer og som rekreativt rum. Fjorden har til alle tider forbundet os. Foredragsholderen er optaget af det relationelle forhold mellem natur og menneske igennem tiden. Fjorden har igennem de sidste mange 1000 år ændret karakter og med det ændret vores måde at leve på og måde at håndtere og bruge fjorden på. Måske ikke fra dag til dag, men fra generation til generation.

FREDERIKSSUND - De levede af fjorden

Kursusinfo

Hold: 8823

Startdato: tirsdag d. 19. januar 2021

Slutdato: tirsdag d. 19. januar 2021

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 19. januar 2021 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.