Folkeuniversitetet holder lukket onsdag d. 7/6
Kurv
0

ved ph.d. Kamma Overgaard Hansen

Michael Kviums værker har givet anledning til mange diskussioner siden debuten i 1980’erne. Med sine forvrængede menneskefigurer og ildevarslende scenarier har han skabt et genkendeligt univers, som de færreste helt kan ignorere.

Denne lørdag vil Kamma Overgaard Hansen præsentere Kviums kunst med afsæt i temaerne blindhed, karikatur, katolicisme og forfald. Alle temaer, der går igen gennem Kviums lange oeuvre og er med til at cementere hans særlige status i nyere dansk kunsthistorie.

Når overskriften er Michael Kvium, vil lørdagen uundgåeligt stå i maleriets tegn. Men Kvium vil også blive præsenteret som tegner, grafiker, billedhugger, performer og filmmager.

 

Underviser har en ph.d. i kunsthistorie, er tidligere museumsinspektør ved Horsens Kunstmuseum (med Danmarks største Kvium-samling) og i dag freelance kunsthistoriker.

Michael Kvium
Michael Kvium, Indblik i udsyn, 2022. Foto: Malle Madsen

Holdinfo

Hold: 1856

Startdato: lørdag d. 16. september 2023

Slutdato: lørdag d. 16. september 2023

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 14:00

Varighed: lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 16. september 2023 Kl. 10:15 - 14:00

Sted: CBS Lokale:

Tilmelding åbner 12/6 kl. 10

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.