Vi holder fortsat åbent - dog krav om brug af mundbind, når man ikke sidder ned, fra d. 29/10 Læs mere
Kurv
0
Kunst, arkitektur og design

Modern Women på Gl. Strand

Ved mag.art. Vibeke Sandby

Modernismen har mange facetter at byde på, bl.a. gennem de mange kvindelige kunstnere, som i dag påskønnes mere end i deres samtid. I Kunstforeningen Gl. Strand dykker vi ned i et kapitel om fire kvindelige finske kunstnere, der alle dedikerede deres liv til en personlig fortolkning af modernisme. Et krydsfelt af de radikale ideer, som modernismen arbejdede efter, og de traditionelle kønsroller og familiemønstre, som var kvindens moralske binding i samfundet. De var dog alle vedholdende i deres kamp for kunsten og selvstændigheden og står som stærke kunstnerne i et heftigt ekspressivt, men også lyrisk udtryk skabt på samme tid som Anna Ancher.

Kom med til en særomvisning i udstillingen Modern Women: Helene Scherfbeck, Elga Sesemann, Sigrid Schauman & Ellen Thesleff på Gl. Strand. Entré betales af kursisterne.

Modern Women på Gl. Strand
Helene Schjerfbeck, Circus Girl, 1916, Finnish National Gallery / Ateneum Art Museum,Photo: Finnish National Gallery / Yehia Eweis

Kursusinfo

Hold: 1162

Startdato: torsdag d. 24. september 2020

Slutdato: torsdag d. 24. september 2020

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 24. september 2020 Kl. 13:15 - 15:00

Sted: Kunstforeningen Gl. Strand Gl. Strand 48, 1202 København K Lokale:

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.