Kurv
0
Kunst, arkitektur og design

Omvisning: Bjørn Nørgaards gobeliner (C)

Ved mag.art. Helene Lykke Evers

Bliv klogere på Danmarks historie og kunstens udvikling fra vikingetiden til i dag med denne omvisning, der tager udgangspunkt i Bjørn Nørgaards gobeliner i Riddersalen på Christiansborg Slot.

I et moderne og farvestrålende billedsprog fortæller gobelinerne om de danske kongers og dronningers historie, deres bedrifter, sejre og nederlag. Men de fortæller også om kunstens udvikling, fordi Bjørn Nørgaard i hver gobelin både i udtryk og i indhold refererer til kendte kunstværker fra den pågældende periode.

Omvisningen kortlægger nogle af de historiske begivenheder, kunstcitater og kulturhistoriske begivenheder, der gemmer sig i de farvestrålende billedtæpper.

Omvisning: Bjørn Nørgaards gobeliner (C)

Holdinfo

Hold: 1860

Startdato: tirsdag d. 5. december 2023

Slutdato: tirsdag d. 5. december 2023

Tidspunkt: Kl. 15:00 - 16:30

Varighed: tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 5. december 2023 Kl. 15:00 - 16:30

Sted: Christiansborg Slot, Prins Jørgens Gård 5, 1218 Kbh. K Lokale: Billetsalget

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.
Helene Lykke Evers

Læs mere om
Helene Lykke Evers

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.