4039 > Psykologi

PSYKOLOGI - Socialpsykologi

Ved videnskabelig assistent, cand.psych. Kamilla Amalie Bech Kofoed, Københavns Universitet, videnskabelig assistent, cand.psych. Christian Hagemann, Københavns Universitet og ekstern lektor, ph.d. Pernille S. Strøbæk, Københavns Universitet

Socialpsykologien udforsker individets sociale funktionsmåde i sin helhed. Fagområdet dækker en psykologisk tilgang, der dels tager udgangspunkt i individet og ser på dets sociale deltagelse i og påvirkning fra sociale relationer og samfund, dels i en samfundsorienteret tilgang, der undersøger sociale relationer i et samfundsmæssigt perspektiv.

Der introduceres til centrale emner, bl.a. betydningen af holdninger og normer for social handling, identitetsudvikling og social integration. Formålet er at introducere til grundlæggende teorier og empirisk forskning indenfor socialpsykologien og knytte dem til forståelsen af aktuelle problemstillinger som arbejdsrelateret stress og trivsel.

Kursisterne kan med fordel købe eller låne: Kuschel og Schulz Jørgsen: Introduktion til socialpsykologi (Frydenlund, 2016)

Læs mere om Pernille S. Strøbæk

 

Lukket for tilmelding
Tidspunkt10 TORSDAGE
Kl. 18:15 20:00
(6/9/2018-15/11/2018)
UndervisningsstedFUKBH, Nørre Voldgade 11, 3. sal, 1358 Kbh K- KridtetPris:Kr. 990,-
0
Indhold af indkøbskurv
Gå til kassen
Synergi Webbureau Reklamebureau
Information om cookies