Kurv
0
Litteratur og sprog

HILLERØD - Shakespeare - stadig spændende og relevant

Ved forfatter og oversætter Niels Brunse

I 2023 markeres 400-året for udgivelsen af en af verdens mest berømte bøger, nemlig den første samlede udgave af alle Shakespeares skuespil, kaldet Den Første Folio.

Jubilæet er en anledning til at tale om, hvorfor Shakespeare stadig er spændende og relevant for vores kultur, og hvad det helt særlige ved hans forfatterskab er.

Niels Brunse, der har brugt mange år af sit liv på at studere, oversætte og formidle Shakespeare, udgiver i 2023 en bog med den simple titel Derfor Shakespeare – som forsøger at give svar på, hvorfor man stadig kan bruge Shakespeare som en kilde til overvejelser og diskussion af eksistentielle spørgsmål. I forelæsningen vil han fortælle om bogen, om sin livslange optagethed af Shakespeare og om, hvad det var for en tid og et samfund, der skabte grobund for verdens måske mest geniale dramatiker.

HILLERØD - Shakespeare - stadig spændende og relevant

Holdinfo

Hold: 8833

Startdato: mandag d. 20. marts 2023

Slutdato: mandag d. 20. marts 2023

Tidspunkt: Kl. 12:30 - 14:15

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 20. marts 2023 Kl. 12:30 - 14:15

Sted: Café Slotsbio, Frederiksværksgade 11C, 3400 Hillerød Lokale: Biografsalen

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.