Kurv
0
Natur og univers

Biodiversitet - Livets mangfoldighed

Ved lektor, ph.d. Hans Henrik Bruun, KU

Livet på Jorden er opstået én gang og har derfra udviklet sig til den mangfoldighed af livsformer og arter, som findes i dag, og som i stigende grad er presset af en enkelt art, nemlig mennesket. Forelæsningen vil omhandle den nuværende krise for biodiversiteten i Danmark og verden, hvilke konsekvenser artstabet vil få, og hvilke løsninger på krisen der findes, herunder hvad man selv kan gøre. Der vil være indlagt spørgsmål til publikum undervejs, og der vil blive god mulighed for at stille spørgsmål og debattere.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Biodiversitet - Livets mangfoldighed

Holdinfo

Hold: 1506

Startdato: onsdag d. 19. april 2023

Slutdato: onsdag d. 19. april 2023

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 19. april 2023 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.