Kurv
0
Natur og univers

Biodiversitet og myrernes vilde verden

Ved ph.d. Julie Koch Sheard, KU

En myre fra eller til - gør det nogen forskel? I medierne hører vi om klimakrisen og biodiversitetskrisen, men hvor slemt står det egentlig til, og gør det noget, hvis en art forsvinder?

Myrer findes overalt og betragtes ofte som skadedyr, men faktum er, at myrerne er en essentiel del af naturen. Med udgangspunkt i myrernes fantastiske verden bliver vi klogere på, hvilke konsekvenser det har, når klimaet ændres, og arter forsvinder.

Du får samtidig historien om Julie Koch Sheards arbejde med citizen science-projektet Myrejagten, hvor hundredvis af børn har hjulpet forskerne med at undersøge myrernes liv i Danmark.

Program:

Kl. 18.30 - 19: Ankomst
Kl. 19.00 - 21.00: Forelæsning (inkl. pause)
Kl. 21.00 - 21.30: Kig ind til Danmarks største teleskop i Discovery Dome


Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Biodiversitet og myrernes vilde verden

Kursusinfo

Hold: 1119

Startdato: tirsdag d. 5. oktober 2021

Slutdato: tirsdag d. 5. oktober 2021

Tidspunkt: Kl. 19:00 - 21:30

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 5. oktober 2021 Kl. 19:00 - 21:30

Sted: Brorfelde Observatorium, Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse Lokale: Hovedbygning. Tjek ind Værkstedsbygn. v. P-plads

Lukket for tilmelding

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.