Kurv
0
Natur og univers

Danmarks naturnationalparker

Ved cand.mag. Rune Engelbreth Larsen, formand for Det Dyreetiske Råd, cand.scient. Bengt Holst og ph.d. Michael Stotze

I juni 2020 blev det besluttet at igangsætte forberedelsen af naturnationalparker i Danmark, og i løbet af de næste tre år vil der blive etableret naturnationalparker i Danmark.

Naturnationalparkerne er områder, hvor naturen får plads til at være natur og samtidig giver spændende nye naturoplevelser. I naturnationalparkerne får naturen i højere grad lov til at udvikle sig på naturlige præmisser: Der skal som udgangspunkt gå græssende dyr som heste, kvæg eller bisonokser i de store områder. En græsmark vil med græssende dyr forvandles til artsrig blomstereng, og når dyrene gnubber sig op ad grene og stammer, vil de skrabe bark af, vælte træer og knække grene af, så der kommer lysninger og naturlige åndehuller.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Danmarks naturnationalparker

Kursusinfo

Hold: 1131

Startdato: onsdag d. 14. september 2022

Slutdato: onsdag d. 28. september 2022

Tidspunkt: Kl. 14:15 - 16:00

Varighed: 3 onsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 14. september 2022 Kl. 14:15 - 16:00
2. undervisningsgang
onsdag d. 21. september 2022 Kl. 14:15 - 16:00
3. undervisningsgang
onsdag d. 28. september 2022 Kl. 14:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Pris: Kr. 390,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.