Kurv
0
Natur og univers

Hvad gør vi med klimaet

Ved professor Kirsten Halsnæs, DTU, ph.d. projektleder Tue Damsø, Københavns Kommune og cand.scient.soc. og projektleder Mikael Bellers Madsen, CONCITO

Bemærk ændring i forhold til det trykte katalog: Jørgen Abildgaard er blevet forhindret og i stedet for vil Tue Damsø, som er projektleder på arbejdet med klimaplanen træde til

 

I dette debatarrangement sætter vi fokus på klimaet: Vi ser på, hvad klimaet gør ved os, og hvad vi gør ved klimaet. Hvad gør klimaet ved Danmark, og hvad gør Danmark ved klimaet? Hvad gør klimaet ved København, og hvad gør København ved klimaet? Og endelig zoomer vi ind på dig: Hvad kan du gøre ved klimaet?

Vær med når tre klimaeksperter sætter fokus på klimaet i Danmark og deltag i paneldebatten.

Program:

Kl. 18.15-18.20: Velkomst

Kl. 18.20-18.40: Hvad gør Danmark ved klimaet? (KH)
Danmarks langsigtede mål er, at vi i 2050 skal være et klimaneutralt samfund, hvor der ikke udledes mere drivhusgas, end der bliver optaget. Hvilke tiltag vil det kræve, og hvordan er den målsætning i forhold til andre landes?

Kl. 18.40-19.00: Hvad gør København ved klimaet? (TD)
København vil være verdens første CO2-neutrale hovedstat i 2025. Er det realistisk? Hvordan kan den plan blive til virkelighed?

Kl. 19.00-19.20: Hvad kan jeg gøre for klimaet? (MBM)
Hvor meget CO2 udleder jeg? Kan det betale sig, at jeg stopper med at spise kød, købe tøj og flyve? Eller er min indsats alligevel ubetydelig?

Kl. 19.20-20.00: Paneldebat

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse 

 

Hvad gør vi med klimaet

Kursusinfo

Hold: 1164

Startdato: torsdag d. 8. oktober 2020

Slutdato: torsdag d. 8. oktober 2020

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 8. oktober 2020 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS Gammeltoftsgade 15, 1353 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.