Kurv
0
Natur og univers

Klimaforandringer set gennem en meteorologs briller

Ved cand.scient. Jesper Theilgaard

Udviklingen i jordens klimasystem går hurtigt i denne tid. Menneskets udledning af drivhusgasser gennem 300 år sætter nu sine spor, og vi er lidt for sent blevet bevidste om problemet. Det skaber nogle problemer, som skal løses, hvis de næste generationer ikke skal få alt for mange udfordringer af den grund.

Det stiller nogle helt grundlæggende spørgsmål om baggrund og årsag, men især er der spørgsmålet om, hvorfor vi ikke har gjort noget før, og naturligvis også hvad det så er, vi skal gøre for at komme videre.

I Jesper Theilgaards seneste bog ”Da vejret blev en nyhed” fortæller han om mediernes rolle, som han oplevede den i de mange år, han var meteorolog på tv-avisen. Derudover vil han i forelæsningen også komme ind på de muligheder, som klimaforandringerne giver – for alt er ikke kun negativt!

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Klimaforandringer set gennem en meteorologs briller
Jesper Theilgaard

Holdinfo

Hold: 1508

Startdato: torsdag d. 23. februar 2023

Slutdato: torsdag d. 23. februar 2023

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 23. februar 2023 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1353 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.