Kurv
0
Natur og univers

Kometer, kratere og stjernekig på Brorfelde

Ved astronomisk naturvejleder Martti H. Kristiansen og geologisk naturvejleder Marie Holst, begge fra Brorfelde Observatorium

Vær med til at udforske fortællingen om kometer, kratere, stjerneskud og meteorkratere. I får den store fortælling om, hvad stjerneskud og kometer er, og hvad vi kan lære ved at undersøge meteorkratere. Vi runder aftenen af med stjernekig, hvis vejret tillader, hvor I skal selvfølgelig skal opleve Danmarks største teleskop i Discovery Dome.

Anbefalet aldersgruppe: 9-13 år. Alle børn skal ledsages af en voksen. 

Husk varmt tøj

Bemærk: Prisen er pr. person, voksne skal således også betale

Observatoriet er en science park, der formidler natur og naturvidenskab til nysgerrige gæster i alle aldre. Stedet ligger i et smukt, bakket overdrevslandskab ved Brorfelde syd for Holbæk og har oprindeligt været et astronomisk forskningscenter under Københavns Universitet. I dag er både naturen, mørket og bygningerne fredede, og dørene er åbne for alle, der har lyst til at kigge forbi.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Kometer, kratere og stjernekig på Brorfelde

Holdinfo

Hold: 1526

Startdato: lørdag d. 4. marts 2023

Slutdato: lørdag d. 4. marts 2023

Tidspunkt: Kl. 18:00 - 21:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 4. marts 2023 Kl. 18:00 - 21:00

Sted: Brorfelde Observatorium, Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse Lokale: Hovedbygning. Tjek ind Værkstedsbygn. v. P-plads

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.