Kurv
0
Natur og univers

Ny viden om Danmarks fugle

Ved cand.scient., ph.d., Henning Heldbjerg, Institut for Ecoscience, AU

Uanset årstid, og hvor du færdes i Danmark, er der fugle at se og høre. Alle kan studere fugle, og selv de mest almindelige fuglearter kan vi lære mere om. Vi har 200 ynglende arter her i landet og lige så mange andre, der kun gæster Danmark på træk eller om vinteren.

Denne forelæsning handler om forskning i Danmarks fugle. Hvad ved vi, hvad vil vi gerne vide mere om, og hvordan kan vi opnå dette. Vi snakker om, hvilke muligheder vi har for at skabe viden, og hvordan vi kan involvere borgene i dette.

Forelæseren, der er biolog på Aarhus Universitet, vil fortælle om Danmarks fugle og om hvordan de fugleinteresserede amatører og biologerne arbejder tæt sammen og skaber citizen science. Med udgangspunkt i eksempler fra fugleovervågning og fugleforskning vil han fortælle om sammenhængen mellem fugletællinger, forskning og forvaltning i Danmark og i Europa.

Ny viden om Danmarks fugle

Kursusinfo

Hold: 1129

Startdato: onsdag d. 12. oktober 2022

Slutdato: onsdag d. 12. oktober 2022

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 12. oktober 2022 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Studieskolen, Gothersgade 14, 1. sal, 1123 København K Lokale: 103 (1. sal)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.