Kurv
0
Natur og univers

Rumforskning for begyndere

Ved astrofysiker, ph.d., Michael Linden-Vørnle, DTU Space

For rumforskere er universet et gigantisk laboratorium fyldt med naturfænomener, der er langt mere ekstreme end dem, vi kan skabe og studere i laboratorier her på jorden – f.eks. sorte huller, voldsomme stjerneeksplosioner og gigantiske stjernesystemer med milliarder af stjerner. Udforskningen af universet er derfor helt afgørende for at få en større viden om, hvordan vores verden er opbygget. Men hvordan kan rumforskerne fravriste universet dets hemmeligheder? Det kan man få svar på i denne forelæsningsrække, hvor vi ser på rumforskernes værktøjskasse og på de seneste resultater fra udforskningen af universet.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Rumforskning for begyndere
Michael Linden-Vørnle

Holdinfo

Hold: 1515

Startdato: mandag d. 23. oktober 2023

Slutdato: mandag d. 6. november 2023

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 3 mandage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 23. oktober 2023 Kl. 18:15 - 20:00
2. undervisningsgang
mandag d. 30. oktober 2023 Kl. 18:15 - 20:00
3. undervisningsgang
mandag d. 6. november 2023 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 2.0.63 (bygning 2, opgang D)

Pris: Kr. 390,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6
Michael Linden-Vørnle

Læs mere om
Michael Linden-Vørnle

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.