Kurv
0
Natur og univers

Rundvisning i Frederiksberg Have (B)

Ved skov- og landskabsingeniør Kim Greiner

På denne historiske havevandring får vi historien om Amagerbyen på Frederiksberg, Prinsessernes Gård og Frederik d. 4.’s pragtfulde barokhave. Tiderne skifter, og i slutningen af 1700-­tallet omdannes barokhaven til en romantisk landskabshave med snurrepiberier som Det Kinesiske Lysthus, Apistemplet, Kildegrotten, Vandfaldet, Fasangården og Schweitzerhuset.

Vi fortsætter op til Frederiksberg Slot og får historien om Frederik d. 4., der kronede sin dronning i soveværelset, og om Caroline Matildes og Struensees hyggestunder i slottets marmorbad. Af alle konger var det Frederik d. 6.’s slot og have, og han vandrede rundt med dronning Marie under armen, mens tankerne var hos maitressen fru Dannemand. Der har så sandelig været kongelige laster og lyster i denne pragtfulde have.

Turen slutter ved Svendsens bådsejllads, hvor det er muligt at blive sejlet rundt i kanalerne i Frederik d. 6.’s kølvand.

Rundvisning i Frederiksberg Have (B)

Kursusinfo

Hold: 1141

Startdato: tirsdag d. 24. maj 2022

Slutdato: tirsdag d. 24. maj 2022

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 24. maj 2022 Kl. 13:15 - 15:00

Sted: Frederiksberg Have, Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg Mødested: Til højre for hovedindgangen til haven

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.