Kurv
0
Natur og univers

Rundvisning i Frederiksberg Have (B)

Ved skov og landskabsingeniør Kim Greiner

På denne historiske havevandring får vi historien om Amagerbyen på Frederiksberg, Prinsessernes Gård og Frederik d. 4.’s pragtfulde barokhave. Tiderne skifter, og i slutningen af 1700­tallet omdannes barokhaven til en romantisk landskabshave med snurrepiberier som Det Kinesiske Lysthus, Apistemplet, Kildegrotten, Vandfaldet, Fasangården og Schweitzerhuset.

Vi fortsætter op til Frederiksberg Slot og får historien om Frederik d. 4., der kronede sin dronning i soveværelset, og om Caroline Matildes og Struensees hyggestunder i slottets marmorbad. Af alle konger var det Frederik d. 6.’s slot og have, og han vandrede rundt med dronning Marie under armen, mens tankerne var hos maitressen fru Dannemand. Der har så sandelig været kongelige laster og lyster i denne pragtfulde have.

Turen slutter ved Svendsens bådsejllads, hvor det er muligt at blive sejlet rundt i kanalerne i Frederik d. 6.’s kølvand.

Rundvisning i Frederiksberg Have (B)

Kursusinfo

Hold: 1179

Startdato: mandag d. 24. august 2020

Slutdato: mandag d. 24. august 2020

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:00

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 24. august 2020 Kl. 13:15 - 15:00

Sted: Frederiksberg Have Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg. Mødested: Til højre for hovedindgangen til haven

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.