Kurv
0
Natur og univers

Rundvisning i Landbohøjskolens have (A)

Ved skov- og landskabsingeniør Kim Greiner

Vi starter med Bindesbølls gamle hovedbygning, og så vidt muligt besøger vi Nordeuropas smukkeste festauditorium. I Skulpturhaven ser og hører vi om misteltenen, den tænkende hest, abernes skræk m.m. Vi fortsætter til Bjørn Nørgaards kunstværk Biologisk Mangfoldighed, og vi får den skrækkelige historie om Storm P.-malerierne og koen Maren med træbenet.

I Landbohøjskolens Have krydser vi rundt på de små stier og stopper op, når der er en god historie at fortælle. Vi ser bl.a. verdens største træart, verdens ældste træart med sit specielle sexliv, det forstenede træ, der står lyslevende, morbærtræet, skæbnetræet, hængepilen, der blev brændt af m.m.

Vi fortsætter til Rosenhaven, der står i fuldt flor, og går videre til Danmarks største og fineste sommerblomstsamling. Turen slutter i Sommerblomsthaven ved Café Væksthuset.

Rundvisning i Landbohøjskolens have (A)
Landbohøjskolens have. Foto: Kim Greiner

Kursusinfo

Hold: 1180

Startdato: tirsdag d. 1. september 2020

Slutdato: tirsdag d. 1. september 2020

Tidspunkt: Kl. 13:15 - 15:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 1. september 2020 Kl. 13:15 - 15:00

Sted: Byvandring - Mødested: Bindebølls gl. hovedbygn., Bülowsvej 17, 1870 Frb

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.