Kurv
0
Natur og univers

Skoven før og nu: Parforcejagt, biodiversitet og klima

Ved direktør, cand.agro. Thomas Færgeman, Fugleværnsfonden, forh. direktør for jagt- og skovbrugsmuseet, ph.d. Jette Baagøe og Skovrider, ph.d. Jens Bjerregaard Christensen, Naturstyrelsen Nordsjælland

Kom med ud i skoven tre tirsdage i maj og oplev Gribskov med tre forskellige fagpersoner. Vi mødes på Skovskolen – Københavns Universitets afdeling i Nødebo, hvor skovens praktikere uddannes. Herfra går vi ud i skoven og hører om jagt og skovbrug før og nu – og vi hører om skovens rolle i fremtiden, hvor der både er behov for urørt skov af hensyn til den biologiske mangfoldighed, og der er brug for produktionsskov af hensyn til klimaet.

1. Om skoven og klimaet (TF)
2. Skovens historie og parforcejagt i Nordsjælland (JB)
3. Om skoven, naturnationalparker og biodiversitet (JBC)

Vi går maks. 5 km. Husk praktisk fodtøj og myggespray.

I prisen er inkluderet aftensmad alle tre gange. Aftensmaden består af 1 sandwich, 1 kildevand, 1 stk. frugt og 1 chokoladebar.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Skoven før og nu: Parforcejagt, biodiversitet og klima

Holdinfo

Hold: 1507

Startdato: tirsdag d. 9. maj 2023

Slutdato: tirsdag d. 23. maj 2023

Tidspunkt: Kl. 18:00 - 20:00

Varighed: 3 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 9. maj 2023 Kl. 18:00 - 20:00
2. undervisningsgang
tirsdag d. 16. maj 2023 Kl. 18:00 - 20:00
3. undervisningsgang
tirsdag d. 23. maj 2023 Kl. 18:00 - 20:00

Sted: Skovskolen, Nødebovej 77A, 3480 Fredensborg

Pris: Kr. 765,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.