Kurv
0
Natur og univers

UFOerne kommer!

Ved astrofysiker, ph.d. Michael Linden-Vørnle, DTU Space

Findes der intelligent liv i universet? Med stor sandsynlighed ja! Har de besøgt Jorden? Med stor sandsynlighed nej! Hvert år fortæller mennesker om mystiske syn på himlen og for langt de fleste mennesker er ’UFO’ synonym med et rumskib fra en anden planet. Nogle mennesker beretter endog om møder med væsner fra andre verdener, der kommer hertil i deres rumskibe eller tidsmaskiner, men hvor går grænsen mellem fakta og fiktion, mellem drøm og virkelighed? I forelæsningen fortæller Michael om de væsentlige elementer i UFO-myten samt om vores eftersøgning af liv både i og udenfor Solsystemet. Michael er astrofysiker og chefkonsulent på institut for rumforskning og -teknologi ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU Space). Desuden har Michael en dyb indsigt i UFO-myten – bl.a. som tidligere næstformand i Skandinavisk UFO Information (SUFOI).

 

Program for aftenen:

Kl. 19.00-19.15: Velkomst

Kl. 19.15-21.15: Forelæsning (inkl. pause)

Kl. 21.15-22.00: Kig ind i Danmarks største teleskop i Discovery Dome

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

UFOerne kommer!

Holdinfo

Hold: 1152

Startdato: onsdag d. 28. september 2022

Slutdato: onsdag d. 28. september 2022

Tidspunkt: Kl. 19:00 - 22:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 28. september 2022 Kl. 19:00 - 22:00

Sted: Brorfelde Observatorium, Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse Lokale: Hovedbygning. Tjek ind Værkstedsbygn. v. P-plads

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.