OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Natur og univers

UFOerne kommer!

Ved astrofysiker, ph.d. Michael Linden-Vørnle, DTU Space

Findes der intelligent liv i universet? Med stor sandsynlighed ja! Har de besøgt Jorden? Med stor sandsynlighed nej! 

Hvert år fortæller mennesker om mystiske syn på himlen, og for langt de fleste mennesker er ’UFO’ synonym med et rumskib fra en anden planet. Nogle mennesker beretter endog om møder med væsner fra andre verdener, der kommer hertil i deres rumskibe eller tidsmaskiner. Men hvor går grænsen mellem fakta og fiktion, mellem drøm og virkelighed?

I forelæsningen fortæller Michael Linden-Vørnle om de væsentlige elementer i UFO-myten samt om vores eftersøgning af liv både i og udenfor Solsystemet. 

 

Program:

Kl. 18.30 - 19: Ankomst

Kl. 19.00 - 21.00: Forelæsning (inkl. pause)

Kl. 21.00 - 21.30: Kig ind til Danmarks største teleskop i Discovery Dome


Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

UFOerne kommer!

Kursusinfo

Hold: 1134

Startdato: tirsdag d. 22. marts 2022

Slutdato: tirsdag d. 22. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 18:30 - 21:30

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 22. marts 2022 Kl. 18:30 - 21:30

Sted: Brorfelde Observatorium, Observator Gyldenkernes Vej 3, 4340 Tølløse Lokale: Hovedbygning. Tjek ind Værkstedsbygn. v. P-plads

Pris: Kr. 230,-

Få pladser tilbage
Det maksimale antal der kan tilmeldes er 2

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.