Kurv
0
Natur og univers

Universet, livet og alting (online)

Ved lektor, ph.d. Troels C. Petersen, KU

Bemærk at det er online-undervisning

I denne online forelæsningsrække er intet spørgsmål for stort. Hvordan er vores univers blevet til, hvad er der i det, hvad er dets historie og skæbne - og hvordan ved vi alt det? Hvordan er betingelserne for liv kommet, hvordan er livet på Jorden opstået, og hvordan leder vi efter liv andre steder? Hvad består vores verden og univers egentlig af, og hvad er de fundamentale love for det? Har vi virkelig forstået “Alting”?

Vær med til at stille de allerstørste spørgsmål, når Troels C. Petersen gennemgår selve fundamentet – ikke kun for vores liv på Jorden, ikke kun for universet på stor skala, men for alting.

  1. Universet
  2. Livet
  3. Alting

Læs mere om online-undervisning og find vejledninger

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.
Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse

Universet, livet og alting (online)

Kursusinfo

Hold: 1316

Startdato: tirsdag d. 26. oktober 2021

Slutdato: tirsdag d. 9. november 2021

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 3 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 26. oktober 2021 Kl. 16:15 - 18:00
2. undervisningsgang
tirsdag d. 2. november 2021 Kl. 16:15 - 18:00
3. undervisningsgang
tirsdag d. 9. november 2021 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Online

Pris: Kr. 390,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.