OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Natur og univers

Universets historie: Fra Big Bang til mennesket i dag (online)

Ved astrofysiker, cand.scient. Tina Ibsen

Bemærk at det er online-undervisning

Universet er over 13 milliarder år gammelt og blev dannet i det, vi i dag kalder Big Bang. Eller gjorde det nu også det?

I denne forelæsning vil vi se på de videnskabelige teorier, vi har for universets dannelse, og herefter vil vi se på, hvordan universet har udviklet sig til at ligne det univers, som vi kender i dag.

 

Læs mere om online-undervisning og find vejledninger

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på 
www.fukbh.dk/databeskyttelse   

Universets historie: Fra Big Bang til mennesket i dag (online)

Kursusinfo

Hold: 1131

Startdato: torsdag d. 18. marts 2021

Slutdato: torsdag d. 18. marts 2021

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 18. marts 2021 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Online

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.