OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Samfund

FREDERIKSSUND - Brexit i bakspejlet - et år senere

Ved professor, ph.d. Stuart James Ward


Storbritannien har trukket sig ud af den Europæiske Union, men vi afventer stadig en række vigtige detaljer, der skal forhandles på plads i overgangsåret 2020. Med dette foredrag vil Professor Stuart Ward se på Brexit i bakspejlet med fokus på premierministeren Boris Johnsons afgørende rolle fra start til slut. Hvordan lykkedes det Johnson at få sin Brexitaftale stemt igennem det britiske underhus efter tre års benhårde forhandlinger og bitre parlamentariske tovtrækkerier? Og har COVID19-krisen stået i vejen for hans ambition om at ”get Brexit done”? Stuart Ward vil fremlægge sit syn på Brexits efterdønninger i Britisk politik, især de dybe modsætninger mellem ’leave’ og ’remain’ som næppe er blevet fejet bort af Johnsons sejr ved parlamentsvalget 12. december 2019.

FREDERIKSSUND - Brexit i bakspejlet - et år senere

Kursusinfo

Hold: 8820

Startdato: mandag d. 1. februar 2021

Slutdato: mandag d. 1. februar 2021

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 1. februar 2021 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.