OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Samfund

FREDERIKSSUND - Computerspilsafhængighed - myte eller virkelighed?

Ved lektor, ph.d. Rune Kristian Lundedal Nielsen

Verdenssundhedsorganisationen arbejder på at gøre computerspilsafhængighed til en diagnose, men forskere debatterer, om det overhovedet kan lade sig gøre at være afhængig af adfærd. Hidtil har det nemlig kun officielt været muligt at være afhængig af substanser som for eksempel alkohol, nikotin, kokain osv. Men kan man overhovedet blive afhængig af computerspil på samme måde, som man bliver det af stoffer? Og hvad er det i så fald man bliver afhængig af? Det er nogle af de spørgsmål som videnskaben kæmper med.

I forelæsningen vil Rune K. L. Nielsen dykke ned i forskningen og undersøge, hvad vi egentlig ved, og hvad vi stadigvæk mangler at få svar på, når det kommer til computerspil og afhængighed.

FREDERIKSSUND - Computerspilsafhængighed - myte eller virkelighed?

Kursusinfo

Hold: 8822

Startdato: mandag d. 22. februar 2021

Slutdato: mandag d. 22. februar 2021

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 22. februar 2021 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.