OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Samfund

FREDERIKSSUND - Fakta og fake i nyheder og debat- de redaktionelle medier i en postfaktuel kultur

Ved cand. mag. Henrik Poulsen

Kampen om den politiske dagsorden udfordrer sandheden. Personlige synspunkter overgår faktuel viden. De traditionelle nyhedsmedier er under pres af ”alternative sandheder” og generel mistro til autoriteter og eksperter. Adgangen til de mange sociale platforme svækker de redaktionelle processer, hvilket bl.a. medfører, at også politikere i højere grad kommunikerer uden om den kritiske journalist.

Forelæsningen vil koncentrere sig om at belyse på hvilke punkter, nyhedsmedierne er under forvandling og ændrer strategi og i en dialog med deltagerne stille spørgsmålet, hvorvidt den kritiske, herredømmefrie samtale i offentligheden er under afvikling på bekostning af resistente meningsfællesskaber og –grupperinger.

 

FREDERIKSSUND - Fakta og fake i nyheder og debat- de redaktionelle medier i en postfaktuel kultur

Kursusinfo

Hold: 8832

Startdato: torsdag d. 6. januar 2022

Slutdato: torsdag d. 6. januar 2022

Tidspunkt: Kl. 19:30 - 21:15

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 6. januar 2022 Kl. 19:30 - 21:15

Sted: Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.