Kurv
0
Samfund

Hvad gør vi med klimaet?

Ved direktør, cand.scient.soc. Rune Baastrup, Deltager Danmark og projektleder, cand.scient.soc. Mikael Bellers Madsen, CONCITO

Vi danskere har et af verdens højeste CO2-aftryk fra vores forbrug. Det skal vi gøre noget ved, og det kan vi gøre noget ved. I denne forelæsning vil direktør for Deltager Danmark, Rune Baastrup, og projektleder i den grønne tænketank CONCITO, Mikael Bellers Madsen, give deres bud på hvordan.

Det handler blandt andet om at understøtte lokale ildsjæle og grønne fællesskaber i kommunerne. Samtidig skal kommunerne klædes på til at indtage en ny myndighedsrolle i klimakampen, der ikke bare inkluderer deres egne udledninger, men også adresserer borgernes private forbrug og skaber lokalt ejerskab til den grønne omstilling. Det er ny grund, der skal betrædes i den grønne omstilling.

Forelæsningen vil skabe et godt overblik over, hvor meget vi udleder, fra hvad og vil samtidig være en indføring i, hvordan vi kan skabe forandring til et grønnere hverdagsliv.

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse  

Hvad gør vi med klimaet?

Kursusinfo

Hold: 1035

Startdato: mandag d. 22. november 2021

Slutdato: mandag d. 22. november 2021

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 22. november 2021 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: Søndre Campus - Islands Brygge St. (Metro) Emil Holms Kanal 2-8, 2300 Kbh. S Lokale: 23.0.49 (bygning 23, stuen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.