Kurv
0
Samfund

Kompleksitet i ledelse

Ved DM Leif Iversen

Hvorfor flyver fuglene i flok og hvorfor er vejret både forudsigeligt og uforudsigeligt? Hvad er ”the Arrow of Time” og hvordan dannes mening mellem mennesker? Og hvad har det alt sammen med organisation og ledelse at gøre?

Teorien om komplekse interaktioner er udviklet af den britiske organisationsteoretiker Professor Ralph Stacey og bygger på indsigt fra naturvidenskabens forståelse af kaos og kompleksitet sammenkædet med sociologisk og psykologisk tænkning om menneskelige interaktioner. Det er det daglige og ofte turbulente samspil mellem mennesker, der udgør og udvikler en organisation – den er ikke kun styret af roller, visioner, strategier og KPI’er.

Vi diskuterer, hvordan vi i rollen som leder, projektleder eller andet altid handler ind i en uforudsigelig fremtid. Det gør vi ikke bare planlagt og rationelt, idet vi naturligt påvirkes af fortid, nutid og fremtid, af vores identitet og af samspillet med andre. Derudover vil vi også komme ind på, hvordan vi håndterer det ubekvemme paradoks at være personligt involveret, når vi samtidigt ønsker at bevare overblikket.

Forelæsningen fokuserer på, hvordan vi ved at blive mere refleksive kan opnå en større forståelse af egen rolle og evne til at handle – også ind i uvisheden.

Leif Iversen er akademiingeniør, MBA og Doctor of Management i Organisational Change fra University of Hertfordshire i UK, hvor han har forsket i kompleksitetstænkning i relation til sit arbejde som projektleder. Leif har gennem 35 år som rådgivende ingeniør arbejdet med internationale vand-, miljø- og klimaprojekter.

Kompleksitet i ledelse

Kursusinfo

Hold: 1045

Startdato: tirsdag d. 29. marts 2022

Slutdato: tirsdag d. 29. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 tirsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 29. marts 2022 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Øster Farimagsgade 5, 1353 Kbh. K Lokale: 7.0.18 (bygning 7, opgang A)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.