OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Psykologi

Den indre verden: Hjernen, tankernes dialog og skæbnens paradoks

Ved cand.mag. Jelena Bundalovic, Københavns Universitet

NB! Dette hold er desværre blevet aflyst efter vores forårskatalog blev trykt. 

Hvor går vi hen, når vi tænker, og hvad er følelser for noget? Hvordan former vi intentioner og hvor meget er vi egentlig selv herre over i vores hverdag? Denne workshop fører dig gennem centrale områder indenfor populærpsykologi og filosofier om bæredygtig livsstil, med formålet at udvide din horisont og give dig værktøjer til hverdagen. Workshoppen kræver ingen forudgående læsning, og al materiale udleveres ved workshop-start.

På dagen kommer vi igennem 5 temaer: Den forudsigende hjerne – om hjernens aktiviteter i nutidens populærvidenskab; Følelsernes verden – om hvad følelser er, og hvordan de kan bruges konstruktivt; Intentioner, planlægning og kedsomhed – om intention formation og idéernes rum; Koncentration og tænkning – om fordybelse og den indre dialog og Skæbne, fri vilje og selvrealisering? – om paradokserne i hvad og hvordan vi vælger.

Den indre verden: Hjernen, tankernes dialog og skæbnens paradoks

Kursusinfo

Hold: 1107

Startdato: lørdag d. 12. marts 2022

Slutdato: lørdag d. 12. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 15:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 12. marts 2022 Kl. 10:15 - 15:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Lukket for tilmelding
Jelena Bundalovic

Læs mere om
Jelena Bundalovic

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.