OBS: Mandag d. 17. januar åbner vi igen for undervisning og personlig betjening. Der er krav om coronapas og mundbind. Læs mere
Kurv
0
Psykologi

Depressionens mange ansigter

Ved postdoc, ph.d. Krzysztof Gbyl, Psykiatrisk Center Glostrup

”Du burde være glad,” siger en mor til sin søn. ”Mor, jeg er ikke glad og jeg ønsker ikke at leve mere.” ”Det forstår jeg ikke,” svarer moren. ”Du har fået alt – en tryg opvækst, god uddannelse, et lykkeligt ægteskab, to dejlige børn, og et drømmejob. Hvad mangler du?” ”Mor, jeg vil bare få fred, bare sove ind og aldrig vågne mere.”

Depression kan være svært at forstå – især for dem, der aldrig selv har oplevet den. Forståelsen kan blive endnu sværere, da depression kan komme til udtryk vidt forskelligt hos forskellige mennesker.

Hvad er depression egentlig? Hvordan kommer den til udtryk? Hvad skyldes den? Kan man beskytte sig mod den, hvis man bare lever livet på en bestemt måde? Hvad er forskellen på depression og tristhed? Kom med til denne forelæsning og lær de forskellige ansigter, depressionen kan vise, og bliv bedre til at forstå dem, der har oplevet sygdommen på egen krop.

Depressionens mange ansigter

Kursusinfo

Hold: 1099

Startdato: onsdag d. 6. april 2022

Slutdato: onsdag d. 6. april 2022

Tidspunkt: Kl. 16:00 - 17:45

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 6. april 2022 Kl. 16:00 - 17:45

Sted: Studieskolen, Gothersgade 14, 1. sal, 1123 København K Lokale:

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.