Kurv
0
Psykologi

Følelser, udvikling af modstandskraft og selvværd

Ved senior konsulent i psykiatrien, adj. professor em., ph.d. Irene Henriette Oestrich

Følelser er livets kraft men samtidig også en uendelig kilde til smerte. De hænger sammen med vores tankestil og med vores indstilling til os selv, andre og verden. Følelsesmæssig balance kræver en erkendelse af egne følelser og vilje til at ændre uhensigtsmæssige mønstre. Det er aldrig for sent at udvikle følelsesmæssig intelligens – det er færdigheder alle kan lære. Denne lørdag kan du lære om at lade dine følelser arbejde for dig og ikke imod dig.

Mennesker har brug for selvværd og selvtillid for at kunne trives følelsesmæssigt. Her er det især tankestilen, der er afgørende. Lær at udvikle selvrespekt og konstruktive tanker om dig selv.  Din adfærd er afgørende for, om du oplever succes eller nederlag. Lær om, hvad du kan gøre, når dit selvværd svigter og hør, hvordan du sikrer dig gode selvtillidsfærdigheder.

Hverken selvværd eller personlig styrke er medfødt, det er egenskaber som skal opbygges gennem hele livet. Mental modstandskraft er ønskværdigt og attraktivt for alle, men den kan let blive nedbrudt. Denne lørdag kan du høre om, hvad der skal til for at udvikle mental styrke, glæde og subjektivt velvære.

Følelser, udvikling af modstandskraft og selvværd

Holdinfo

Hold: 1413

Startdato: lørdag d. 4. november 2023

Slutdato: lørdag d. 4. november 2023

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 16:00

Varighed: lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 4. november 2023 Kl. 10:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Venteliste

VI ARBEJDER PÅ AT SKAFFE FLERE PLADSER

Få besked, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes.
Du er nu på venteliste og modtager en besked fra os, hvis der bliver plads eller et ekstra hold oprettes. Det er først til mølle, så vent ikke for længe med at tilmelde dig.

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.