Kurv
0
Psykologi

Forandringsledelse der lykkes

Ved direktør, organisationskonsulent, MPO Charlotte Lorenzen, Studieskolen og ledelseskonsulent, forfatter til ledelseslitteratur Leif Pjetursson, Inspired WorkForce

Det er i dag et krav, at ledere med og uden personaleansvar kan lede, inspirere og overbevise deres kolleger og medarbejdere om at forandre præcis dét, som der er brug for at forandre. Det er en udfordrende opgave, for der findes ikke færdige opskrifter. Derimod findes der mange anvendelige værktøjer, erfaringer og teorier, som man kan spejle sin lederpraksis i og vælge at bruge, alt efter situationen.

På kurset får du indblik i, hvordan du selv og i din adfærd forholder dig til forandringer – og i hvordan dine medarbejdere og andre oplever dig som forandringsleder og -kommunikator. Du introduceres for en række værktøjer og teorier, som du får lejlighed til at afprøve og drøfte med de øvrige deltagere – og herunder får du feedback og inspiration fra underviserne.

På kurset har vi stor fokus på, hvordan du kan kommunikere og drive forandringer på en meningsfuld måde, så medarbejderne forstår, hvad der skal forandres. Vi arbejder bl.a. med:

  • Hvordan kan du skabe en fortælling om forandringen, som modtagerne forstår og tager til sig?
  • Hvordan forstår og forstyrrer du dine modtagere på en for dem meningsfuld og inspirerende måde?
  • Hvordan håndterer du modvilje mod forandringer?
Forandringsledelse der lykkes

Kursusinfo

Hold: 5027

Startdato: torsdag d. 29. oktober 2020

Slutdato: torsdag d. 12. november 2020

Tidspunkt: Kl. 18:00 - 20:45

Varighed: 3 torsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 29. oktober 2020 Kl. 18:00 - 20:45
2. undervisningsgang
torsdag d. 5. november 2020 Kl. 18:00 - 20:45
3. undervisningsgang
torsdag d. 12. november 2020 Kl. 18:00 - 20:45

Sted: Studieskolen Borgergade 14, 1300 Kbh. K Lokale: 127

Pris: Kr. 540,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.