OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Psykologi

Forstå dine drømme - og bliv gladere for at være dig

Ved forsker i søvn, drømme og ubevidst intelligens Michael Rohde

Dine drømme – din ubevidste intelligens, som Michael Rohde kalder drømmene et udtryk for – fortæller dig hver eneste nat, om du lever dit liv i tråd med hvem du inderst inde er.

Om du går og gemmer dig i mængden, eller om du folder dig ud, som det enestående væsen du er (noget der aldrig er for sent!). Og det handler i øvrigt ikke om et egocentreret projekt på bekostning af andre, tværtimod. Når du får fat i dit inderste væsen, står ved dig selv, gør det, du er sat i verden til, så bliver du en kæmpe ressource og til glæde for andre. Og det bliver i øvrigt lettere at være i et kærlighedsforhold med dig, da du vil blive meget mere bevidst om, hvad det er for en rolle du selv spiller i, at dit kærlighedsliv måske ikke er som du ønsker det.

Kom med denne formiddag og lær at udnytte din ubevidste intelligens.

Forstå dine drømme - og bliv gladere for at være dig

Kursusinfo

Hold: 1102

Startdato: torsdag d. 11. februar 2021

Slutdato: torsdag d. 11. februar 2021

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 12:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 11. februar 2021 Kl. 10:15 - 12:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Michael Rohde

Læs mere om
Michael Rohde

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.