Kurv
0
Psykologi

Grøn af misundelse - det moderne liv og evolutionspsykologien

Ved cand.psych.aut., ph.d. Jill Byrnit

Misundelse, perfektionisme, forandringshysteri, kærlighed, drømme og længsler.

Det moderne menneskeliv er ikke for nybegyndere. Vi lever i en tid, der rummer store valgmuligheder omkring, hvordan vi ønsker at forvalte vores liv, og med de sociale mediers fremkomst har vi samtidig fået en platform for at foretage uendelige sammenligninger mellem vores eget liv og andres. Noget, som intet i vores udviklingshistorie for alvor har kunnet forberede os på.

Med afsæt i evolutionspsykologi og komparativpsykologi lægges det moderne menneskeliv denne dag under luppen. Få indblik i, hvordan moderniteten rejser problemstillinger, der på forskellig vis støder sammen med menneskets medfødte sociale programmer og instinktberedskaber, og hvilke muligheder, vi evt. har for at håndtere disse sammenstød. Med brug af dagligdagseksempler og viden fra abe-forskningen tegnes et billede af det moderne menneskeliv. Undervisningen tager afsæt i Jill Byrnits nyeste udgivelse Grøn af misundelse - og andre fortællinger om det moderne menneskeliv (Plurafutura Publishing).

Grøn af misundelse - det moderne liv og evolutionspsykologien
Grøn af misundelse - og andre fortællinger om det moderne menneskeliv. Plurafutura Publishing (2020)

Kursusinfo

Hold: 1091

Startdato: lørdag d. 4. september 2021

Slutdato: lørdag d. 4. september 2021

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 16:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 4. september 2021 Kl. 10:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Jill Byrnit

Læs mere om
Jill Byrnit

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.