Kurv
0
Psykologi

Husker du?

Ved neuropsykolog, ph.d.-stipendiat André Mathiassen, Center for Neuropsykiatrisk Depressionsforskning

Hukommelsen er grundlaget for, at vi overhovedet kan lære nyt. Den er tilmed involveret i alt hvad vi foretager os – selv når du læser denne tekst og end ikke er bevidst om det. Men hvad forstår vi egentlig ved hukommelse? Hvilke processer i hjernen ligger bag? Og i hvilken udstrækning kan vi rent faktisk stole på vores hukommelse?

Til denne forelæsning vil vi dykke ned i de forskellige over- og underkategorier, som hukommelsen inddeles i. Vi vil også se nærmere på, hvilke faktorer der afgør, hvad vi i sidste ende lagrer i vores hukommelse. Dertil vil vi berøre det hjernemæssige grundlag for vores hukommelse, og i forlængelse heraf hvilke hjernesygdomme, som kan føre til hukommelsesforstyrrelser. Vel mødt til en forelæsning, som tager afsæt i neuropsykologiens historie og forskning.

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse  

Husker du?

Kursusinfo

Hold: 1100

Startdato: mandag d. 21. marts 2022

Slutdato: mandag d. 21. marts 2022

Tidspunkt: Kl. 16:00 - 17:45

Varighed: 1 mandag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
mandag d. 21. marts 2022 Kl. 16:00 - 17:45

Sted: Studieskolen, Gothersgade 14, 1. sal, 1123 København K Lokale: Lokale 105 (1. sal)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.