OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Psykologi

Jagten på det gode liv

Ved cand.psych. Julie Lillegaard, cand.comm. og adfærdsanalytiker Caroline Gundersen, iNudgeyou og chefkonsulent, cand.mag. i psykologi og kommunikation Ida Hertz, Center for Mental Robusthed

Hvad er det gode liv? Mange har en hverdag fyldt med stress, forandringer, øget digitalisering og bekymringer. Er der en vej til at håndtere de negative tanker, og hvad skal der til for at ændre sin adfærd? Hvordan påvirker forandringer og de evige informationsstrømme vores mentale sundhed, og hvordan kan vi passe bedre på os selv? Tre eksperter introducerer til metakognitiv terapi, der kan hjælpe med at tackle bekymringer, til nudging, der hjælper med adfærdsforandring på en positiv måde samt til den nyeste robusthedsforskning og anvendt positiv psykologi.

  1. Hvordan håndterer man negative tanker og bekymringer (metakognitiv terapi)? (JL)
  2. Nudging og adfærdsændringer (CG)
  3. Digitalisering og mental robusthed (IH)

 

Folkeuniversitetet har indgået et samarbejde med IDA (Ingeniørforeningen i Danmark) om udvalgte kurser og forelæsninger, bl.a. dette hold. Samarbejdet går ud på fælles markedsføring. Al tilmelding foregår hos Folkeuniversitetet og efter afholdelse sender Folkeuniversitetet en deltagerliste (med navn og e-mail) til IDA, som registrerer antal tilmeldte IDA-medlemmer, og herefter slettes listen. Er du ikke IDA-medlem bliver dine oplysninger således slettet og ikke brugt til noget.

Læs mere om vores it-infrastruktur og sikkerhed på www.fukbh.dk/databeskyttelse 

Jagten på det gode liv

Kursusinfo

Hold: 1094

Startdato: tirsdag d. 2. februar 2021

Slutdato: tirsdag d. 16. februar 2021

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 3 tirsdage

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
tirsdag d. 2. februar 2021 Kl. 18:15 - 20:00
2. undervisningsgang
tirsdag d. 9. februar 2021 Kl. 18:15 - 20:00
3. undervisningsgang
tirsdag d. 16. februar 2021 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Bartholinsgade 2, 1356 Kbh. K Lokale: 22.0.19 (bygning 22, opg. X, via. Nansensgade)

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.