OBS: Vi holder fortsat lukket for undervisning og personlig betjening. Vi arbejder på spændende alternativer i april! Læs mere
Kurv
0
Psykologi

Kan man lære at være heldig?

Ved direktør, ekstern lektor, cand.mag. Kirsten Gibson, Waves Education og AU

Hvordan kan det være, at nogle mennesker tilsyneladende altid er heldige som Fætter Højben, mens andre synes at være født under en uheldig stjerne? Vi banker under bordet eller krydser fingrene, når vi virkelig ønsker, at det skal gå godt. Men hvorfor ikke gå mere konstruktivt til værks?

Indenfor psykologien handler held og uheld nemlig i langt højere grad om livsindstilling, tankemønstre og reaktioner, end om firkløvere og hestesko. Du kan kort sagt lære at blive mere heldig.

Med udgangspunkt i positiv psykologi stiller dagen skarpt på studiet af held. Hør bl.a. om din ”held–profil”, de fire ”held-princippet” og lær, hvordan du kan bruge din viden til at øge dit held – både på jobbet og privat.

Undervisningen vil veksle mellem forelæsning og små praktiske øvelser.

Kan man lære at være heldig?

Kursusinfo

Hold: 1098

Startdato: lørdag d. 27. februar 2021

Slutdato: lørdag d. 27. februar 2021

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 16:00

Varighed: 1 lørdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
lørdag d. 27. februar 2021 Kl. 10:15 - 16:00

Sted: Folkeuniversitetet, Gammel Strand St. (Metro), Læderstræde 34, 2., 1201 Kbh. K Lokale: Auditoriet

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.