Kurv
0
Psykologi

Online: Kreativitet fra det 20. århundrede og efter

Ved lektor, cand.mag., ph.d. Jan Løhmann Stephensen, AU

Bemærk: Ny dato

Vi har op gennem det 20. århundrede forelsket os hovedkulds i kreativitet som noget unikt menneskeligt. Ja, faktisk har vi forelsket os så meget, at vi har opfundet og genopfundet kreativiteten i et utal af former: Som en evne eller et talent, som enkelte, eller vi alle, kan besidde. Som noget, der er knyttet til et bestemt slags produkter, eller nærmest til alting. Og som noget der har med særlige områder af vores liv og specifikke praksisser at gøre – eller modsat: Som noget, der har med snart sagt hvad som helst at gøre.

I denne forelæsning vil Jan Løhmann fokusere på, hvilke ideer om kreativitet der er opstået (eller - fundet) gennem det 20. århundrede. Vi ser på, hvorfor idéerne ser ud som de gør, og hvilken rolle nye teknologier spiller, både tidligere og i fremtiden, hvor især kunstig intelligens står på spring for at udfordre vores monopol på at være de eneste kreative væsener.

Jan Løhmann Stephensen er lektor ved Æstetik & Kultur, AU, og forfatter til bogen Kreativitet i Tænkepauseserien.

Online: Kreativitet fra det 20. århundrede og efter
Jan Løhmann, foto: Poul Ib Henriksen

Holdinfo

Hold: 1408

Startdato: torsdag d. 20. april 2023

Slutdato: torsdag d. 20. april 2023

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 20. april 2023 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Online

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.