Kurv
0
Psykologi

Sådan får du en god nattesøvn - de gode råd og dét, der gør hele forskellen (online)

Ved forsker i søvn, drømme og ubevidst intelligens Michael Rohde

Forskningen viser, at over halvdelen af den danske befolkning ikke får den søvn de har brug for. At de kort og godt sover for lidt, enten fordi de har svært ved at falde i søvn, eller at de vågner midt om natten, og har svært ved at sove igen, eller måske begge dele. Konsekvenserne er mange (herunder lav koncentrationsevne, dårligere håndtering af dagligdags udfordringer, øget risiko for demens og mange flere). Men det er ikke dem det skal handle særlig meget om. Det skal meget mere handle om, hvad du kan gøre for at få den gode nattesøvn, du savner og stræber efter.

I forelæsningen præsenteres du for en række konkrete og meget lavpraktiske råd. Og du præsenteres for det, der gør hele forskellen – hvilket for de fleste ikke er de gængse ”sov godt”-råd.

Michael Rohde er forsker i søvn og drømme. Efter gennem mange år at have beskæftiget sig med emnet søvn, og desuden efter selv at have sovet dårligt i mange år, er han kommet frem til det, der er essensen af denne forelæsning; hvad der virkelig gør en forskel, når det kommer til at få en god nattesøvn, velvidende at dette kan være meget individuelt.

Læs mere om online-undervisning og find vejledninger

Sådan får du en god nattesøvn - de gode råd og dét, der gør hele forskellen (online)

Kursusinfo

Hold: 1313

Startdato: onsdag d. 1. september 2021

Slutdato: onsdag d. 1. september 2021

Tidspunkt: Kl. 10:15 - 12:00

Varighed: 1 onsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
onsdag d. 1. september 2021 Kl. 10:15 - 12:00

Sted: Online

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.