Kurv
0
Sundhed

BALLERUP SUNDHEDSHUS - Unge som sociale junkier

Ved fhv. formand for Børns Vilkår, cand.pæd. og cand.pæd.psych. John Aasted Halse

Hvis jeg ikke har nogen at være sammen med efter skoletid, ingen at sms’er med, er jeg ingenting. Sådan siger mange store børn og unge, men hvad er grunden til det, og hvad betyder det for deres udvikling og trivsel? 

Man kan sige, at gruppen af jævnaldrende ligefrem konkurrerer med forældrene om at være de vigtigste personer i de unges liv. Og i mange tilfælde taber de voksne den konkurrence.

Relationer mellem jævnaldrende er naturligvis vigtige og har almindeligvis en central funktion. Problemet er ikke kontakten til kammeraterne, men hvis de jævnaldrende bliver den vigtigste kilde til påvirkning – altså børn der opdrager børn!

Forelæsningen handler om, hvorvidt gruppen skal betyde alt for børn, og om dens medvirken til unges trivsel og mistrivsel. Derudover sætter den fokus på, hvilken rolle de voksne kan spille ift. at danne modvægt til påvirkningen fra de store børns kammerater.

Forelæsningen tager udgangspunkt i Johns seneste bog: Dit sociale barn - hvem påvirker DIT barn?

John Aasted Halse er cand. pæd. og cand. pæd. psych, aut. psykolog, forfatter og foredragsholder. Han har i en årrække været formand for Børns Vilkår, medlem af Børnerådet og Børnesagens Fællesråd. Han har skrevet en lang række bøger om børn og familie.

Gratis men tilmelding nødvendig her:: https://ballerup.nemtilmeld.dk/654/

BALLERUP SUNDHEDSHUS - Unge som sociale junkier

Holdinfo

Hold: 1414

Startdato: torsdag d. 9. marts 2023

Slutdato: torsdag d. 9. marts 2023

Tidspunkt: Kl. 16:15 - 18:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 9. marts 2023 Kl. 16:15 - 18:00

Sted: Ballerup Sundhedshus, Gl. Rådhusvej 13, 2750 Ballerup

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.