OBS: Vi holder lukket for undervisning og personlig betjening til d. 7/2. Kursister og undervisere får direkte besked. Læs mere
Kurv
0
Sundhed

Forstå din hjerne

Ved cand.mag. Charlotte Koldbye

Bemærk lokaleændring: Forelæsningen bliver afholdt på CSS

Hvorfor er din hjerne så fantastisk klog og så pokkers dum? 

Dine hjerne udviklede sig til at overleve sult, kulde, vilde dyr. Nu skal den overleve i en verden med informationstsunami, snacks på hvert gadehjørne og underholdning 24/7. Det er derfor en udfordring at holde fokus, spise sundt og få nok søvn. Hvorfor går tiden fx hurtigere og hurtigere, når man bliver ældre? Og hvordan holder man sin hjerne skarp med alderen?  

Forstå hvordan din hjerne arbejder, hvordan den økonomiserer med energien og hvordan ældgamle hjernestrukturer påvirker os. Ved at forstå de strukturer, som vi har tilfælles med mange andre dyr, kan du blive bedre til at få din hjerne til at gøre det, du gerne vil. 

Forelæsningen udbydes i samarbejde med fagforeningerne Ansatte Tandlægers Organisation, Forbundet Arkitekter og Designere og Forbundet Kultur og Information.

Forstå din hjerne

Kursusinfo

Hold: 1112

Startdato: torsdag d. 20. maj 2021

Slutdato: torsdag d. 20. maj 2021

Tidspunkt: Kl. 18:15 - 20:00

Varighed: 1 torsdag

Alle undervisningsgange

1. undervisningsgang
torsdag d. 20. maj 2021 Kl. 18:15 - 20:00

Sted: CSS, Gammeltoftsgade 15, 1353 Kbh. K Lokale: 35.-1.44 (bygning 35, kælderen)

Pris: Kr. 200,-

Det maksimale antal der kan tilmeldes er 6

Henter...

Du besøger vores hjemmeside med Internet Explorer, og derfor vil siden ikke vises korrekt, da browseren er udgået. Vi anbefaler seneste version af Edge, Chrome, Safari eller Firefox.